Prat-promenad.

Nu ska jag ut och ta en liten promenad med Erika :) vi tänkte bara ta en såndär lugn och skön promenad & bara prata en massa, kan bli mysigt!

Jag svarar på dom resterande kommentarerna när jag kommit hem sen :) Puss på er så länge!


Här kommer en gammal bild på mig från Midsommar 2008:


Balkonghäng.

Var tvungen att ta ut datorn på balkongen, känns alldeles för tråkigt att sitta inne nu när solen steker på ;)

 

Justja, det blev inge kinamat pga att dom bara har lunchöppet på måndagar, så det fick bli pizza istället. Vilket inte var sådär jätte gott, mest torrt och smaklöst men men, trevligt att sitta på uteservering iaf :)

  
Me and my hun.


I väntan på Mr.

Har en del kläder jag måste ta och hänga upp på min klädställning innan jag lämnar denna lägenhet, måste även vänta tills min pojkvän kommer hem från sitt arbete :) Vi ska nämligen och äta på kinan snart, wooho va gott!

Tänkte ta med mig kameran ut nu när det är så fint väder, så hoppas på några fina bilder :)

Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag allesammans! Pusspuss ♥


Erin Wasson ♥


Dagens!

   

På mig har jag:
En vit transparent blus från Gina Tricot som jag fick av Mathilda när jag fyllde år ♥
Ett par cykelbyxor från Gina Tricot, 69:-
Skor från Bianco, 1000:- Nok (tror dom kostar 1200:- sek)
Bikini från H&M, 49,50:-/del

Fredagens klädsel.


Plus klackar såklart :)


Min profilbild.


Måndagsmorgon.

Min gårdag var helt toppen men trots detta så tror jag att denna dag kommer bli helt suverän. Det är skinande sol ute, så idag ska jag ta och jobba på brännan ;) Men innan de ska jag ut och gå med Nadja. Ska även träffa Iqu senare, kanske till och med sola med henne? aa, jag får se helt enkelt!

Nu tänkte jag ta och svara på lite kommentarer som jag har låtit bli i två dagar nu, fyy på mig!

Hoppas ni får en otroligt bra dag i sommarvärmen :) Pusselipuss ♥

My weekend!

Lördag:
Jennifer och Nadja kom och plockade upp mig runt 16 för en åktur i en bil som Jennifer fått låna från hennes jobb för att göra lite reklam för den ;)

 

Efter det här så kollade jag på lite film med N, sen blev det att börja fixa sig. Runt 20 kom Nadja förbi och Runt 20.30 så plockade Jennifer's mamma&Jennifer upp oss plus Linn för att sen släppa av oss hos Julia där det vaknades tjejförfest. Riktigt skoj var det. Vid 23.30 så åkte dom andra till Köping medans jag åkte in till Västerås, bmb med Niclas och Jonas. Så min dag slutade helt toppen :)
 

Söndag:
Började dagen med att åka in till stan tillsammans med Niclas, hans syster och systerdotter för att leta reda på en Morsdag present plus äta McDonalds. Efter stan så fixade jag mammas present sen följde jag med Mathilda till Åsby där hon köpte lite grejer till hennes mammas grav följt av en färd ut till Svedvi där hennes mamma ligger. Klockan var väl runt 14.30 när jag kom hem och då gick jag hem till N's mamma där det bjöds på jordgubbar och lite annat gott. Därefter blev det ica, sen hem till min mamma :) av henne blev det istället riktigt god mat och en hel del skratt. Avslutade dagen med en promenad med Nadja och film med N.

Mammas present - före och efter:
  

Istället för att köpa ett färdiggjort blommset så köpte jag en blomma, en kruka, ett kort, lite vit tråd, en fjäril och en rosa och en vit pinne. Och vips ;)

Susanne's grav:
      ♥

Inte ett så jätte bra inlägg kanske.

Jag borde uppdatera om vad jag ska göra idag men istället tänker jag bara tala om att jag inte mår så bra idag, varken mitt humör eller mitt mående e så bra - är bakis, har tjejvärk och är osams med min pojkvän. Så denna dag känns ganska så förjävlig. Har inte ens alvedon hemma heller så jag kan bota lite av värken.

Jaja, nu tänkte jag iaf ta och försöka bli på lite bättre humör. Någon som har något bra tips?

Hoppas ni får en bra dag iaf ;D Pusselipuss ♥

It don't matter if you're black or white.



"Asså det här med svartvitrandigt är det någonting ni kör med ofta eller?"
Hahah, jaag dog!




Juuuustjaa!

Fick meddelande av MyzaaN.
"Du är en av finalisterna i veckans blogg,
in på bloggen & se vilket nummer din blogg har sen är det dags att samla röster ;) Lycka till"

wooohooo, va glad jag blev :D :D tuuuseen tack! Så in och rösta med er nu, hihi :D
Ni röstar här.


Redan lördag.

Snart har ännu en vecka passerat, tiden går ju så himla fort. Men det är ju bara bra iaf med tanke på att jag vill att det ska bli torsdag så att jag kan få gå till frisörn och klippa&färga mitt hår ;D

Igår så var jag ju hem till Sanne och hjälpte henne att förbereda sig inför balen. Såhär fin var hon:
   
  
Klicka för större bild. ♥

Det var jag, Linn, Nadja och Jennifer som var där och hjälpte till med både det ena och det andra. Jag fick fixa hennes Make-Up och Jennifer fick fixa frisyren medans Linn och nadja fixade med lite smått&gott. Jag&Jennifer fick även hjälpa till att smörja in Sanne med kastanjvatten, vilket resulterade i dessa fina färgade händer:

   
Från vänster: brun/orange hand, Nadja, Linn och Jennifer.

Haha, när jag skulle sätta på lösögonfransar på Sanne så försvann limmet:
 Det hade visst råkat fastna i ärmen på t-shirten.

Jag innan jag skulle bege mig hem till Sanne:
   
  

Kommer bilder från kvällen sen :)


Prom-day!

nu tänkte jag ta och klä på mig sen skynda iväg hem till Sanne där hon och Nadja håller på och fixar med hennes balfrisyr :D Spännande!

Så ha det så bra så länge, så hörs vi lite senare :) Pusselipuss ♥

Gårdagens fotboll.

Jag var ju tvungen att klä mig varmt så på med tjocktröjan;
  
Klicka för större bild.

Väl framme på fotbollen så var det rätt så skönt väder till en början, men sen började det regna.
   

Jag hade lite lång-tråkigt så bestämde mig för att ta kort på våra Converse:
  

Lite fotbollsbilder:
  
Number 9 is my boy ;) (i röda laget).

Får se hur det går med videon nu då. Håller på och laddar upp den på youtube nu, men tror filmen mest e lite flummig bara, haha :P

Fredag!

God morgon allesammans :)
Imorse blev jag väckt av sötisen hanna som undrade om jag ville äta frukost med henne och vips två minuter senare knackade hon på dörren med både bröd och juice i handen :D Så denna morgon slapp jag äta frukost ensam, tackar för sällskapet! Efter frukosten tog vi en liten promenad med Nitro (Hennes pojkväns hund) och därefter så kollade vi bara på lite youtube-klipp på Christina Aguilera, braa morgon med andra ord :D

Nu sitter jag bara här och undrar om man kanske ska ta och sola eller inte? Vädret e lite fram och tillbaka. ena stunden ser det nämligen ut som att molnen ska försvinna och strax efter det så är det jätte stora tjocka moln. weird!

Tänkte lägga upp lite bilder från fotbollen igår och kanske en liten filmsnutt om jag vet hur man gör?! man måste väl lägga upp filmen på youtube först?

Well well, nu ska jag hämta kameran :)

Godnatt!

Tänkte bara ta och säga godnatt innan jag går och lägger mig. Hoppas ni sover gott allesammans :)
och TAACK för alla kommentarer ♥


På med ytterkläderna.

Först vaknar man till strålande sol och nu är det gråa moln på himlen.. passar väl perfekt nu när man ska och kika på fotboll? Som tur e så har man ju tak över huvudet iaf :) Så om ungefär en halvtimma så kommer Nadja stå utanför och vänta på att jag ska komma ut så att vi kan gå till trollebo. Vet inte riktigt vilka mer vi skulle kolla med, men tror det var med Linn och Jennifer, men det återstår att se :)

Det blev tyvärr inte att träffa Mia idag och fick inte heller något besök av min lillesyster så fick vänta tills N kom hem innan jag orkade ta mig ner till ICA för att köpa lite gräddfil ;) Köpte även den nya smaken av Daim, jag älskar daim, och den här var gryymt god. Tråkigt bara att det är "Limited Edition".

Här e en bild på den:

Någon som smakat den? Vad tyckte ni?

Nu ska jag iaf klä på mig lite varmare kläder och leta fram en tjocktröja :)

Det blir så himla dåliga bilder :/

Ska försöka hitta en plats där jag kan ställa kameran så att jag kan ta en helkroppsbild och ha blixten på, bilderna blir bra mycket bättre då. Men så länge får ni tyvärr nöja er med kvalitén på bilderna nedan:

   

På mig har jag:
En svart transparent, midjekort tröja från Gina Tricot, 149:-
Ett par gråmelerade leggings från H&M, 149:-
Vita Converse i skinn, 999:-

Så himla typiskt!

Nu när jag och Nadja äntligen hade tid till att kolla på Paradise finalen tillsammans så går det inte?! Lagom irriterande.

Så istället blev det att prata lite sen försvann Nadja hem för att tvätta då jag fick ett meddelande av henne att någon som bara kunde prata engelska hade snott hennes tvättid och med tanke på att Nadja inte kan så bra engelska så sprang jag över till henne för att ge det ett försök jag (joo för jag e ju så bra?!), men som tur var så hade hyresvärden hunnit komma innan jag hann dit, så han stog och skrek på denna okända svenskotalande kvinnan. Sen satt jag och Nadja där inne i tvättstugan medans den här kvinnan ger ifrån sig ett snabbt ynkligt "Im sorry" och stänger dörren fort. Hahaa, asså vad ska man säga? Kul var det iaf trots att Nadja blev av med en halvtimmes tvätttid :P

På bilden nedan: Nadja hänger upp tvätt ;)


Efter den här lilla incidenten så bestämde vi oss för att gå och handla. Med mig hem fick jag lite tacosgrejer, juice, mjölk och bacon ;P Men såklart så glömde jag gräddfil till tacosen, så när man lillesyster kommer förbi med mitt svenska bankkort sen, så ska jag tvinga med henne till affärn ;D


Bild på miiiin icaaapåååseeee, mest värd bild!

Nu ska jag lagaa mat :) Lägger upp dagens klädsel i nästa inlägg!


goooood mooorning :D

Hoppas ni sovit gott :)
Även denna dag så kunde jag inte somna om efter N gått, men det gör inte så mycket.. har hunnit kolla igenom ett antal bloggar plus städat lite så jag är nöjd. fast trots att jag gått upp klockan 07, så sitter jag fortfarande här i "pyjamas" så ska nog ta och byta om innan Nadja kommer hit. Vi ska äntligen kolla på Norska Paradise Hotel-finalen :D Efter det vet jag inte riktigt vad som händer. Hanna e ju ledig så ska se om hon vill hitta på nå och senare ikväll så ska jag träffa Mia :) Ska även ta och laga lite tacos till mig och min älskling ^^

Det var min dag det! Jag slänger upp en outfitbild lite senare när jag har på mig någonting lite mer anständigt :)

Hoppas ni allihoppa får en fin dag idag nu när solen skiner och allt :) Puss&Kram ♥

Sista inlägget för dagen.

Efter Örebro så följde jag med hanna upp till Lustigkulla och åt mjukglass sen har jag bara bloggat och tagit bilder på det jag köpt.

Och nu är jag jätte jätte trött så ska mysa ner mig i sängen tillsammans med N och kolla vidare på Big Fish som vi började kolla på igår. Så säger godnatt nu till er allihoppa och jag svarar på dom resterande kommentarerna direkt imorgonbitti. Sov så gott ♥


Jag älskar dig ♥


Mina ínköp!


Två olika pack med ringar. Ena med set om 5 för 49,50:- och andra med set om 4 för 39,50:-. Båda från H&M.


Gosedjuret Ikmo från Monki för 100:- (en present till min bror som snart fyller år - antar att han inte läser min blogg!)



Köpte även ett linne för 120:- och en liten bhtopp för 80:- från Monki.


En studentuggla för 35:- från Entré till min kusin som snart tar studenten (antar att han inte heller läser min blogg, haha!)

   
Tre par cykelbyxor från Gina Tricot för 59:-/st och ett ribbat linne för 79:- (klicka på bilden för större.)


En bikini för 49,50:-/del från H&M.

 
Köpte även ett linne för 99:- från Fashion against aids-kollektionen.



Tre söta muffinsformar från Entré för 35:-/st.

Halluuu.

Nu e jag äntligen hemma efter en lååång dag i Örebro. Det har varit en otroligt mysig dag därborta men efter 5 h på stan så kände vi att det var dags att åka hem :)

Här e lite bilder på vägen dit:



Stannade och åt på ett litet jaa vad ska man säga? jag vill inte kalla det restaurang så jag väljer att kalla det matsälle bara, där bjöds det iaf på:


Och gott var det, vill jag lova ;)

Haha, justja.. På vägen hem så åkte vi förbi ett hus, eller aa snarare ett hus i tre delar ;P var ju självklart tvungen att ta kort! (den första delen fick jag inte en så bra bild på.)


haha, det tyckte jag var lite kul ;D

Lägger upp bilder på det jag köpt i nästa inlägg :) Pusselipuss ♥

Streess

Ska hinna lägga upp bilderna på outfiten nu innan Hanna kommer och hon åkte nu skrev hon..
Om inte annat så får jag lägga upp resten sen:)
får ta allt sen,,

Uppdatering 19:16.
haha, fick lite bråttom där på slutet.
Lägger upp bilderna från i morse nu istället då ;)


Godmorgon allesammans :)

Sovit gott? Jag har iaf sovit något så otroligt gott. Jag och N gick nämligen och la och rätt så tidigt, kikade på en halv film sen var klockan 21.50 och då låg vi och prata i typ fem min sen tvärslockna vi, haha ;) skapligt trötta!

Så nu vaknade jag upp vid 08.30 och tog en låång och skön dusch och snart ska jag äta frukost. Skulle egentligen ha gått ut och gått men Nadja svarar ju inte, så jag antar att hon sover :P Efter promenaden skulle vi ha kollat på Norska Paradise-finalen. Sen vid 11 så ska jag till Örebro och shoppa lite med Hanna och förmodligen Erika :) Det ska bli så skönt att komma till ett nytt (lite nytt iaf) ställe!

Justja, filmen som vi kollade på igår hette iaf Big Fish - en gammal film. Hittills har den varit otroligt bra tycker jag :) Jag gillar filmer med lite fantasi i.

Nu blir det frukost sen fix. Uppdaterar om min outfit och det efteråt :)
Pusselipuss ♥


På bilden: Jag, Thess och Ida från balen Maj 2009.


Frosseri.

Idag har jag inte gjort ett smack, vilket får mig att vilja skylla på vädret men tror mest att det handlar om lathet, tyvärr. Kollade iofs klart på en film med N nyss, innan han drog vidare på fotbollsträningen. Filmen hette Snowbuddies - en barnfilm med hundar som pratar typ. Vet inte riktigt om jag gillade den men det var ju iaf tidsfördriv ;)
Ska ta och äta lite glass och kolla på The Hills nu tänkte jag :) Sen ta en tripp till mamma, eller kanske gör det direkt istället?! Aja, pusselipuss iaf :)

Summerplans.

Mina planer denna sommaren ser ut som följande:
Sthlm med mamma 4 Juni.
Utomlands med Niclas här emellan.
Öland på Midsommar.
Peace and Love 28 Juni - 3 Juli
Utomlands med tjejerna.
Sen har jag ingen aning.



Vill du ha fler läsare?



Vill du få tusentals besökare till din hemsida helt GRATIS!?

Det handlar om trafikutbyte. Om du kollar på en medlems sida får du poäng som sedan konverteras till garanterade besökare till din egen hemsida.

Förklaring:

Vi kör med något som kallas 3:2 ratio. När du kollar på en hemsida från en av våra medlemmar, så får du 2 poäng, när du har 3 poäng så kommer din hemsida visas för en av våra medlemmar. Tipsar du också dina vänner om denna tjänst så får du gratis besökare från dina vänners surfande.

För att bli medlem klickar du här.


Godmorgon :)

Steg upp för ungefär en timma sen och sen dess har jag inte gjort ett smack (känns et som iaf). Har endast kikat runt på lite bloggar och funnit några nya intressanta och alldeles strax så ska jag äta frukost.

Är inte på världens hurtigaste humör idag, tyvärr. Men tror vädret har en ganska så stor påverkan på mig. Skulle nämligen ha gått ut och gått imorse samt solat men inget av detta har jag kunnat gjort pga att det regnar och blåser, vilket har resulterat i att jag fastnat vid datorn (A).

Provade förresten på ett nytt kyckling recept igår, vilket innehöll bla. Kyckling (såklart!), Chili och Cashewnötter.
 
Till detta blev det blandad sallad och Lätt créme fraiche med smak av Paprika Chili.

Några korrigeringar kommer jag att göra till nästa gång som t ex. att marinera kycklingen (den blir ju så lätt torr annars.)


Nu blev jag ännu hungrigare så nu ska jag ta och äta frukost :)
Hoppas ni får en fin dag, denna dag är ju perfekt för mys hemma hos någon med en massa gotteri och film.
Pusselipuss ♥

Min dag.

Klev upp ur sängen 09.30 ungefär, sen hann jag inte göra så mycket mer än att äta frukost och plocka undan lite grejer innan jag skulle och sola hemma hos Iqu :) Så det blev att sola i ungefär 3-4 timmar sen iväg för att handla mat&annat gott. Därefter blev det matlagning sen sega ända fram tills 20.00 då jag bestämde mig för att gå ut och gå med anci och nu blir det lite övningar sen kika tv följt av sovning :) Så godnatt och sov så gott allesammans. Pusselipuss ♥


Idag orkade jag inte fixa mig så jätte mycket så det blev bara att slänga på sig någonting enkelt:

 


Promenad.

Nu ska jag ut och gå med Anci :)
Uppdaterar om min dag efter det. Pusspuss ♥

Lite bilder från i lördags.

At M's and L's place ;)








Fredags&Lördasoutfits.

Fredagens klädsel:




Lördagens klädsel:




Beslutsångest.

Tänkte beställa från Nelly, men kan verkligen inte bestämma mig för om dom här ballerinaskorna e fina eller fula?


Men detta e jag iaf helt säker på att jag ska beställa:


Söderköping/Norrköping :)

Det var jag, Iqu och Hanna som samåkte ner. Väl framme vid motorvägen till köping så fick vi stå i bilkö, vilket inte var det roligaste jag varit med om men trots detta så kom vi fram i rätt så bra tid ändå - runt 16 :) Då blev det fix&trix och invänta dom andra. När väl alla var samlade så var klockan 18.00 ungefär då blev det att börja förfesta. Runt 22.00 åkte vi in till självaste Norrköping där vi gick till ett nyöppnat ställe "trädgården", där var det något så otroligt mysigt, verkligen ett ställe i min smak :) Senare så traska vi vidare till Otten där det blev lite livat. Kvällen avslutades på Max följt av att sova på en halvfylld luftmadrass hemma hos Sandra.

Lördagen hann jag inte göra så mkt, jag och Linda tog nämligen tåget hem tidigare istället för att vara kvar tills idag. Väl hemma i Hallsta så åt jag glass med Nadja, mös med Niclas, tog en promenad och på natten tog jag en vända upp till Max&Linn där det var grillfest :)

Nu tänkte jag äta lite glass, men först slänga upp lite bilder från i fredags :)


Folkbokförd :D

Fick mitt första brev hemskickat idag (alltså till min nya adress) och jag blev så himla glad för att från och med den 17 Maj så har jag varit folkbokförd i Sverige hemma hos min älskling N :) iiih!

Har precis packat klart det sista men har glömt att köpa det viktigaste (tamponger!!) så det får man göra på vägen. Iqu kommer alldeles strax hit, så då ska jag bara packa in det sista i hennes bil sen åker vi vidare hem till Hanna och plockar upp henne sen bär det iväg :D :D

Jag tror det kommer bli rätt så galet ikväll! ;) Jag kommer nog inte skriva något mer idag men eventuellt imorgon och då kommer det även upp lite bilder från kvällen.

Tänkte att jag slänger upp en bild på min reseoutfit:



Det blev väldigt enkelt och skönt, så ja e nöjd :)

Hoppas ni får en superbra helg allesammans för det kommer garanterat jag ha (fast jag kommer ju självklart att sakna älsklingspicko). Puss på er allesammans!


älskar dej ♥

Elle.

Köpte den senaste upplagan av ELLE när jag var inne på ICA igår så nu har jag något smaskigt att läsa under färden, självklart har ju också något smaskigt att äta med mig också (Marabou chokladkaka och dryck).


Gotteri ♥


Äntligen fredag.

tyvärr så var jag inte på samma topphumör som jag var när jag vaknade igår, mycket pga det dåliga vädret men också pga att jag inte kunde somna om efter att min kära pojkvän gått till jobbet (vilket var runt 06.30).
Men det ska nog strax vända, iaf med tanke på att det kommer bli livat ikväll ;) (ska ju till Söderköping/Norrköping med tjejorna.)

Så innan avfärden runt 12.00 så ska jag hinna med att:
Plocka undan lite här hemma.
Handla alkohol.
Packa det sista.
Duscha.
Fixa mig.


Men det ska jag nog hinna med, 2 ½ h kvar ju ;)

Nu blev det bråttom. Pusselipuss ♥

GE MIG!! ;D


Kakdoftande produkter som rengör och återfuktar kroppen.
"Plane friendly travel kit", 298:- på accessora.se 


Yesterday.

Var som sagt ute och gick med Nadja igår också, sen blev det storstädning och att tvätta en massa :)
Mitt under tvätten så fick jag ett samtal från Appelblad (&Eric) om att dom ville ha sällskap och äta uppe vid grillen så det blev ett snabbt ombyte sen iväg.

Resten av dagen spenderades till större delen med Mathilda :) Sen avslutades kvällen tillsammans med N ♥


tvättelitvätt.


God morgon :)

Solen skiner och mitt humör e på topp, kan inte bli så mycke bättre ;)
Kom hem från en långpromenad med Nadja för inte så länge sen och nu blir det Paradise och frukost!

Annars idag så ska jag umgås med Iqu&Sanne, sen äta glass med Nadja på lustigkullagrillen :)

Det var min dag det. Ska förstås umgås med N idag också med tanke på att jag ska vara borta hela helgen!
Pusselipuss ♥

Mitt jotex-paket.



I paketet var det bara rosa metervara som ska bli kökets gardiner och två prinsgrodor ;)


Gårdagens outfit.


Min gårdag.

Det blev nästan inte alls som planerat.. Det blev varken att umgås med mathilda eller att ut och gå med Mia, istället så låg jag hemma nästan hela förmiddagen pga mag-&huvudvärk. Sen runt 16 när N kommit hem så åkte vi och hämta ut mitt jotex-paket och beställde kinamat, satte oss på balkongen och åt i solen :)
Efter det var klockan runt 18 och då följde jag med Iqu upp till grillen, sen vid 19 gick jag och kikade på N's fotbollsmatch med Nadja, Nattis och Jennifer :) kvällen avslutades här hemma med lite smörgåsar, oboy&sagan om ringen!


promenix.

Vaknade av ett samtal från min sötnos Mathila imorse och sen dess har jag kollat på ett avsnitt av Norska Paradise och nu ska jag ut och promenera med Nadja :) Efter det blir det att tvätta, städa och äta frukost!

Uppdaterar om min gårdag efter jag kommit hem.
Pusselipuss ♥

8/5 - 2010.






Fiinfina bilder från Tacoskvällen at M's place ;)


haha, justja!

Anledningen till min Rubrik på inlägget nedan "2 veckor och 2 dagar" e för att det är så lång tid kvar tills jag ska till frisörn och klippa&färga mitt hår :D
Det ska bli såååå skönt att få fixa till min hårfärg (får ju bara färga håret varannan månad), för så som jag ser ut i håret nu så vill jag inte direkt se ut alltför länge.

Nu ska jag som sagt äta lite frukost ;D Hoppas ni får en fin dag förresten :)

2 veckor och 2 dagar.

Godmorgon gott folk :)
Fixade alldeles nyss till textfärgerna på bloggen, det har ju varit ljusgrått rätt så länge nu (knappt så man sett vad det stått), och nu e allt i svart - det blev kanske lite tråkigare men man ser iaf bättre nu :) Hope you like it!

Ska ta och äta lite frukost snart, sen börja fixa mig. Ska förmodligen in till stan, idag igen, men denna gång för att hälsa på Mathilda. Men vet inte riktigt, det går så himla mycket pengar varenda gång man ska åka fram och tillbaka. Har ju inge jobb nu så får försöka och tänka lite ekonomiskt ;P

Senare ska jag iallafall ut och gå med Mia, vilket ska bli väldigt trevligt :) Sen blir det att kika på när älsklingen spelar fotboll tillsammans med Nadja och säkert några fel, vilket ska bli väldigt kul nu när N ska spela heeela matchen :D

Nu blir det frukost. Pusspuss ♥

Min kväll.

Runt halv fem (efter jag solat) så åkte jag och N hem till hans storesyster Veronica för att äta lite grillat, otroligt gott var det :) Sen blev det hem för att ta det lite lugnt och dega i soffan framför norska Paradise Hotel.

Och alldeles nyss så kom jag hem från skogen. Har nämligen varit ute och orienterat med N idag igen - denna gång fann vi 3 stycken :)

Nu blir det att fortsätta kolla på del ett av Sagan om Ringen - Konungens Återkomst, Extended.

Pusselipuss ♥


Det blir så himla dåliga bilder när man inte använder blixt och jag har ingen bra plats så jag kan använda självutlösaren heller :( men på bilen ovan iaf så e det jag och N innan vi ska ut och orientera ;) ♥


Dagens.


Jag märkte att detta var för vamt efter en vända på stan så efter jag solat så bytte jag om till detta:



Dåliga bilder.


Jag innan promenaden med Nadja i Lördags.

Jag innan motorcykelturen i Lördags ;)


jag och sötan åker tåg.


Min lilla mynthög ;)


Update!

Kom hem från stan för ungefär två timmar sen och sen dess har jag legat och stekt på balkongen, bra sköönt e de :) Blev lite uttråkad nu på slutet så datorn fick följa med ut en snabbis.
Med mig hem från stan fick jag bara ett vitt ribbat linne från Vero Moda och ett solpuder från IsaDora :)

Puss ♥



Lite flashbacks.

Min fredag.
Efter stan så blev det i stortsett bara hem och duscha&packa ihop lite grejer i väskan sen bege mig hem till Nadja för att fixa mig :) Runt 21 så gick vi på hemmafest och runt 05 var jag hemma. Det blev en rätt så lugn kväll men det var kul ändå!

Min lördag.
Tog först en promenad ner på samhället med N - handlade frukost och ett orienteringskit. Därfter blev en halvstressad frukost sen bar det iväg med motorcykel. Kan ju tala om att jag aldrig har varit så rädd i hela mitt liv som jag var då men trots de så fick man ju en otrolig kick av det.
Efter den turen så blev det en promenad med Nadja runt skantzen följt av lite solning på balkongen - det var ju runt 20 underbara grader.
När det sedan började vankas kväller så begav jag mig tillsammans med Niclas och Nadja hem till Robin där det var grillfest. Tyvärr så avslutades kvällen inne i stani hopp om att hitta ett bra ställe så jag&Nadja gick först till Bmb - inge folk, sen vidare till Pluto - ännu mindre folk och slutligen till Bill&Bob - för mycket folk, haha ;)
Runt 01 blev det mat på donken sen bila hem.

Min söndag.
Kalas sen orientering.
Sen skulle ju jag och Nadja åka och handla, vilket resulterade i att vi köpte snacks till en fotbollsmatch på ekliden.
Därefter hände det inte så mycket, blev att kolla på ett avsnitt av Desperate sen kom N hem och då blev det att kika film - första delen av sista Sagan om ringen.

Det var min helg. Nu måste jag skynda mig, ska nämligen in till stan och träffa Emma :) Pusspuss ♥


Sweet sunday.

Har nyligen kommit hem från kalas hos min kusin. Har även hunnit orientera lite med Niclas, haha ;)
och nu ska jag precis bege mig till ICA med Nadja :) uppdaterar om min helg efter!

Pusspuss ♥

Stereo love.

Det blev visst en vända in till stan med Nadja, kom tyvärr inte hem med nånting den här gången men det var trevligt iaf :) Skönt att komma ut lite också!

Ska alldeles strax ta mig en välbehövd dusch - håret blir ju så äckligt när det regnar ute. Sen tänkte jag göra mig redo inför kvällens bravader. Antingen blir det bio med hjärtat och efter det någon form av party eller så blir det inte bio och följa med Nadja på hemmafest :) Vi får se helt enkelt! Jag hinner ju uppdatera innan jag beger mig iväg.

Nu blir det dusch. Pusspuss ♥


min frukost.

det blev frukost, ensam. för min kära pojkvän har bestämt sig för att inte prata med mig, jag tror han e sur.


Så idag blev det frukost med två mackor och ett glas oboy, mysigt!


Fredagsmorgon.

och här ligger jag, i soffan, som vanligt. ska alldeles strax slita upp N ur sängen, han e vaken, så ska inte vara så dum och tvångsväcka honom utan bara tvinga han att äta frukost med mig ;)
men sen då? jag har ingen aning.
Det e ju typ världens tråkigaste väder ute - regn - jag hatar regn. Räckte det inte med gårdagens regn, nej, det ska regna idag med. Usch&blä!

Nu blir det frukost iaf. Pusselipuss ♥


Onsdag vs Torsdag.

Efter jag hämtat ut mitt paket så blev det som sagt stan med Iqu. Fick med mig hem en del fina grejer, men även två plagg som ska lämnas tillbaka. (Fick dock inte med mig någonting av det jag hade tänkt mig) Resten av dagen (kvällen) spenderades med Nadja, Sanne, Jennifer och Linn hemma hos Nadja med lite vin och tilltugg - ytterst trevligt! Fick även lite senare besök av lite manligt folk; Niclas, Jonas, Lind, Max, Robin och Jocke. Så när det började vankas hemgång och regnet öste ner så hade man ju, som tur var, N som sällskap ♥

Gårdagen.
Låg hemma och kika klart på andra delen av Sagan om ringen, åt kina mat och bara slöa ända fram tills klockan var ungefär 16.00 då jag kände att det var dags att fixa mig. Runt 17.30 var jag klar för att bege mig hem till Iqu där det bjöds på grillmat&andra trevligheter :)

Outfits:


hejhopp!

Nu har jag ätit frukost, kollat på ett avsnitt av Desperate, städat lite, sminkat mig, fixat håret och valt dagens outfit :) Så alldeles strax tänkte jag ta en outfitbild, sen ta mig ner till ICA för att hämta ut mitt Gina Tricot paket som äntligen kommit! :D (bilder på vad som finns inuti paketet ska också tas.)

Pusspuss ♥



God morgon!

Idag när jag vaknade så kände jag mig faktiskt lite mer frisk - kan bero på att jag för en gångs skull fick sova med täcke hela natten utan att nån snodde de från mig ;) (jag talar alltså om N)
Nej men, skönt som attan var det iaf :) nog för att jag fortfarande har världens hosta&bla bla bla så känner jag mig ändå mycket mycket bättre!

Idag så är det tänkt att jag ska gå på stan med Sötan (som också e lite förkyld, så det passar utmärkt). Väl på stan så ska jag köpa mig ett par nya sandaler plus lite små saker, ska även ta och folkbokföra mig i Sverige :) (vilket jag borde ha gjort för länge sen.)

Så, så ser min dag ut! Hoppas ni får en jättefin dag idag :)

Slänger upp en outfitbild lite senare. Puss ♥


förkylningen håller i sig.

Den har inte ens släppt lite :( menmen!
Ligger här i soffan just nu med lite kakor&saft till hands och ska precis börja kolla på Desperate Housewives S06E17.. javet, jag ligger lite efter!
Annars idag så ska jag (som vanligt, känns det som iaf) bara ta det lugnt och försöka (!!) bli frisk&kry ;)

Nu blir det som sagt Desperate. Pussdåå ♥


♥ ♥ ♥


Lovely ♥



Inte så bra bilder, men det får duga!

Lördagens outfit Nummer 1:


Jag drack ett glas rödvin och ändå lyckades jag (såklart) spilla på min tunika!
Så det blev även en outfit Nummer 2:




Okeeej.

jag höll inte vad jag lova. så braa av mig :/

Men ja får ta och helguppdatera nu istället.

Fredagen började med ännu en promenad tillsammans med Anci följt av lite övningar. Därfter blev det att duscha och fixa sig sen vidare ner på samhället med Hanna och Anci för att inhandla lite smaskens och annat skoj. Efter det blev det häng hemma hos Anci.
Resten av dagen spenderades till en början med Niclas - det blev lustigkullagrillenmat, haha, säger man så? sen lite mys och så vidare. Runt 18 blev det att ta sig en tripp hem till Hanna T och umgås sen avslutades kvällen tillsammans med Sanne, Nadja, Linn och Madde hemma hos Sanne, otroligt mysigt måste jag säga!

Lördagen..hmm..
Det jag kommer ihåg under dagen är iaf att jag åt kinamat och kollade på film med N, försökte ta det lite lungt och hoppas på att bli lite friskare - men icke! Därefter blev det tacoskväll hemma hos Madde sen en quickvisit hos Emma för att se hur maskeraden var :) justja, jag tvättade typ hela denna dag också!

Söndagen.. typ död?
Ännu mer sjuk och usch&blää! Det blev iaf stan på morgonen - handla present till lilla Moa. Därefter, hem och slå in presenter, sen vidare till kalas Nr 1 där det bjöds på tårta och fika :) (at Moa's place)
Kalas Nr 2 var hemma hos Maami, där min lillasyster Denise fyllde 15, här bjöds det också på massa gott (precis som en söndag ska vara). Tjoooockis ;)

Det var min helg de, nykter men bra :) Pusss ♥

Ny vecka!

Godmorgn :)
ska precis ta och äta lite frukost, sen bär det av till min mormor för att hämta mina betyg sen vidare till Kolbäck för att luncha med mamma! För övrigt så vet jag inte vad som händer idag, ska iaf försöka ta det lite lugnt och bli frisk :) ska även ta och blogga om min helg lite senare, vilket jag inte har tid för nu! Tänkte även slänga upp lite outfitsbilder, jag lovar! (har en tendens att glömma/strunta it')<

Nåväl, nu blir det att mumsai mig frukosten iaf. Puss så länge :) ♥

home.

Steg upp med tuppen i morse (kändes det som iaf), för att ta en powerwalk med Anci. Det var otroligt skönt&trevligt. Efter promenaden bjöds det på frukost och en trevlig stund på hennes balkong. Och runt 12 så begav jag mig därifrån för att snabbt gå hem och byta om, sen träffa Iqu och åka upp till lustigkulla och äta glaaaasss :D mums!
Det blev även en quickvisit in på Åsby och handla lite småprylar, följt av en åktur till svedvi för att piffa upp hennes mammas grav :) sen har vi bara gjort lite småsaker.

Alldeles strax ska jag sola&ta en promenad med Sanne :) Sen blir det nog bara hem och ta de lugnt!

Detta fick följa med mig hem idag!


Två vita "skyltar/tavlor" och ett hjärta i trä, som ska sättas upp i köket på väggen.
Me liiike ♥


fotboll

ska och kika på N's fotbollsmatch med Sanne, Linn och Nadja om ett litet tag. Efter det ska jag ta mig en tur till ICA för att inhandla lite smaskigt till kvällen. Mycket mer än så vet jag inte om jag hinner med idag.

Tänkte slänga upp en liten outfitbild innan jag går :)



RSS 2.0