Det blev visst lite tidigt idag..

Hade min lillasyster här på övernattning så fick gå upp riktigt, riktigt tidigt idag.. Skulle nämligen hjälpa henne med håret till hennes julavslutning - "grötlunchen" :) Håret blev riktigt bra, men hann tyvärr inte ta något kort för det blev så stressigt!

Nu tänkte jag iallafall ta och äta lite mackor och dricka varm oboy, muuums :)
Puss ♥

Stylestalker.com

Leggings ♥
Leggings ♥
T-shirt ♥
Klänning ♥
Klänning ♥
Klänning ♥

Hög mysfaktor.


Julklappar ♥

Modekungen.se


Jag dog..


Denna dag..

denna dag, denna dag, denna dag..

Monday's diary.

Ny vecka och definitivt nya tag. Pluggade inte en endaste sekund förra veckan, men denna vecka, som är den sista pluggveckan innan betygen sätts, så måste jag plugga dygnet runt. Har så sjukt mkt att göra, usch&fy!
För övrigt så sitter jag nu här med en kopp varm choklad och en rostad macka :) muums! Kollar samtidigt på lite ringar från cocoo. Me love!

Gestuz.


Tänk för att jag kanske vill ha den..


Morgonmys.

Ligger här i sängen och myser med datorn i knät, lyssnar på lite musik och kollar på Top Model. Annars idag så tänkte jag ta itu med lite skolarbeten som måste göras, städa och eventuellt äta på tabazco och kolla på Idol :) Slå in lite julklappar måste jag ju såklart också hinna med! Har liksom inga direkta planer idag känns det som.. Men imorgon däremot så ska jag hem till Elin på förfest sen vidare in med tjejerna till bmb :)

Har inte så mkt att skriva egentligen, men hoppas ni får en bra helg iallafall! Pusspuss ♥


Sitter lite fast.

Det var ju tänkt som så att jag skulle ta mig till station redan vid 09.30, men det har ju gått sådär.. Orkar inte röra mig, vill inte ut till all snö. inte utan min vinterjacka iallafall - som för övrigt inte har dykt upp än :/ Men ska ta 11.30 tåget tänkte jag, så får försöka fördriva tiden med lite städning..

Fick förresten nyss ett litet sms av Anci om att hon ville ses på tisdag, wiiie! Alla har ju flyttat här ifrån nu, så nu är vi inte många kvar så det är verkligen skönt när tjejerna kommer på besök :) Så det ser jag fram emot.
Ajaa, men ska som sagt städa lite nu sen ta tåget till v-ås och julshoppa lite med memsi ♥

The scientist..

RSS 2.0