Godkväll folkens :)

I brist på något att göra så tänkte jag att jag bjuder på lite smått&gått som hänt den senaste tiden!

Har varit på 20-års kalas hemma hos Jullan, där det bjöds på god mat, bål och massa lekar tillsammans med 16 andra tjejor :) &gissa vilket lag som vann då? - Rätt gissat hörrni, vårt lag vann ;D

Därefter så blev det återigen en ny vecka så under mån-fre så blev det att jobba, sen blev det återigen helg då det vankades lite alkoohoohl med ingen mindre än Erika Lindell så det blev lite fördricka hemma hos henne och slutspurten ägde rum på Bill&Bob.
Har även varit i sthlm med kusin vitamin&Nadjana, och på tal om Nadjana så har ju jag och hon haft lite övernattningsbus hemma hos henne tillsammans med film och massa gottit :)

Och nu under denna vecka så har jag haft det hel underbart tillsammans med min andra halva, Niclas, vi har haft två fina dagar i Gbg där vi valde att spendera ena dagen på Liseberg och andra dagen på Ullared. Idag har det blivit lite shopping hemma i trakterna och imorn bär det av till Putte i Parken festivalen där det blir att lyssna på Hoffmaestro, Takida och Maskinen vad jag vet än så länge?

Min Lördag kommer däremot att spenderas med Emma med lite tur då det vankas Westerqwarn :)


Long time, no see!

Det var ett bra tag sen jag skrev nu. Så tänkte ta och passa på nu när jag har lite freetime över :)
Jag kommer förmodligen att börja blogga igen på heltid till hösten, då jag inte längre jobbar och har en kamera som fungerar. Så nu vet ni det!

Just nu sitter jag iaf här på jobbet som jag precis har kommit tillbaka till efter en timmes lunch. Slutar om sisådär 2,5 h vilket ska bli otroligt skönt. Efter jobbet ska jag bli bjuden på lite mat av älskopälsko som jag förövrigt har varit tillsammans med i 1 år och 5 månader idag ;) ♥


RSS 2.0