OCH SÅ BLEV DET KVÄLLER

I vanlig ordning så har jag inte riktigt hunnit med att göra allt som jag skulle idag men jag är nöjd ändå :)

Kom hem från träningen för en stund sen så har precis ätit och tänkte hoppa in i duschen nu. Sen mysa ner mig i sängen och vänta på att N ska komma hem så jag kan krama ihjäl honom ;) Så tar och säger god natt redan nu och hoppas ni kommer att sova gott. Pusselipuss ♥

Haha, vi kan vi ♥

MÅNDAG

God morgon :)

Idag ska jag förhoppningsvis träna box med emma, dvs om hon mår bättre idag, annars så ska jag försöka hinna med att måla, plugga, tvätta och posta paket! Ska även försöka mysa lite med Niclas, för imorgon ska jag iväg på kryssning med min mamma, mina systrar, mammas kompis och hennes barn så kommer inte träffa han på nästan två hela dagar.. poor me huh? ;)

Hoppas ni får en fin måndag! Puss&Kram ♥


INSP.


ZARA SOM WEBSHOP

ÄNTLIGEN!! Snart så slipper man åka ända till sthlm för att njuta av Zaras underbara plagg!! Som jag har längtat! :D ZARA fastnade jag extra mycket för när jag bodde i Norge och är nu en utav mina favorit-butiker ;)


FRIDAY

God morgon sötnosar :) det är äntligen fredag!

Idag så har jag inga direkta kvällsplaner, men under dagen ska jag fika med emma på stan och kanske till och med shoppa lite. Fast bara någonting litet isåfall ;)

Hoppas ni får en fin fredag ♥

K. MOSS


SHORTSSHORTSSHORTS.


BREATHTAKING


KORS


LOVELY KATE

Hur fint är det inte med orange???

OOOH, ALREADY WEDNESDAY

Tiden går undan ibland. Känns som att jag inte ens har hunnit med att göra hälften av allt jag skulle ha hunnit med redan i måndags, men det blir ju så ibland. tyvärr.

Alldeles strax ska jag iväg och posta lite paket, sen tänkte jag börja med maten.. Ska nämligen äta en liten middag här hemma med min älskling, om en liten stund, innan vi ska iväg till IKEA sen vidare på bio :) hur mys?

Hoppas ni får en underbar dag i vårat avlånga vinterland :) Pusselipuss ♥

Snyggis.

MODELLER DOM KAN DOM

Snyggisar.

DOT DOT DOT


MODELS


LOVE IT ♥

Nu tänkte jag kura ner mig i sängen bredvid N och kolla på en film, så god natt och sov så gott ♥

BLACK AND WHITE


ROUGH


TISDAG

God morgon finisar :) Jag har ännu inte hunnit svara på kommentarerna, men ska ta itu med det så småningom.

Hmm, idag är det tänkt som så att jag ska måla ännu mer i hallen, kom inte så långt igår nämligen ;-) sen ska jag som vanligt försöka plugga, har inte gått så bra hittills, hehe. Ska även ta itu med lite tjaffs som jag ej hann igår som t.ex damma&dammsuga. Och ikväll ska jag träna bodypump med Evelina :)

Vad ska ni göra?

DETAILS


PINK


FREDAG, LÖRDAG, SÖNDAG

Tänkte berätta lite kortfattat (ska försöka iaf) om hur min helg har varit.

Fredag.
Gick på stan med älskling, köpte mig en liten spetstopp/bh från Gina Tricot för 79:- Därefter åt vi på gränden, vilket var oootroligt gott!! Väl hemma så fick vi besök, så det blev lite prat och kortspelande. Tyvärr så var jag inte i toppskick då jag hade tjejvärk så jag trodde jag skulle kräkas vilken sekund som helst. Men det var trevligt iallafall :)

Lördag.
Var på middag hemma hos mamma med Niclas. Det var jätte mysigt och maten var suupergod! Sen blev det förfest hemma hos Elin med tjejerna sen vidare till Malins, Hannas och Rasmus födelsedagsfest.

Söndag.
Morgonmyste med älskling sen begav han sig iväg på match och kom inte hem förrän sent, så jag passade på att åka in till stan med min mormor och morfar och handlade lite smågrejer. Sen resten av dagen slöade jag i soffan.

Jag är supernöjd med min helg och jag hoppas att ni också är det :) Nu ska jag ta och laga lite mat. Ha en fortsatt trevlig dag! Puss ♥

LADIES GOING CRAZY

Me, Linn, Sanne & Madelene.

MÅNDAG.

God morgon sötnosar :)
Jag är ju lite av ett spöke under helgen då jag nästan bara kör på förinställda inlägg och så hinner jag inte heller läsa alla bloggar, så på måndagar och tisdagar brukar jag ha lite fullt upp med allt som har med bloggar att göra, men får hoppas att det inte gör allt för mycket att jag är lite seg på att svara på era fina kommentarer?

Idag iallafall så har jag en hel del jag ska tänkas hinna med:
- Svara på era kommentarer. (som sagt)
- Måla i hallen.
- Gå till ica och handla, samt posta paket.
- Skriva in mig på arbetsförmedlingen.
- Damma och dammsuga.
- Fixa med mina kläder. (håller på och gör en storrensning)
- Plugga.
- Träna.

Sen är det bara lite småsaker som ska fixas, så får väl se hur mycket jag egentligen kommer att hinna med! Hoppas ni får en finfin dag. Puss&kram ♥

Bjuder på en bild på mig och Emma från i lördags :)

LÖRDAGEN I ALL ÄRA


FAVORIT I REPRIS


SMYCKEN


PAINTED FACE

ph: tumblr.

DREAMCATCHERS


ERIN WASSON


VS ♥

Vill ha nya bikinisar..

FACES


SNYGGAST


VOGUE


Vogue Germany

March 2011

NOT TODAY

snälla, inte idag, inte någon annan dag för den delen heller. jag orkar inte. vill inte. men jag är dum. jag läser sånt jag inte borde läsa och vips så får man reda på saker man inte visste. jag behöver iqu. eller emma. mina favoriter ♥ men emma får jag imorgon, så får bli iqu idag.

Ni är underbara ♥

FREDAG

Sitter här i N's mjukisar och en tjocktröja och myser med min frukost, hehe ;)

Idag så måste jag verkligen plugga, sen får vi se vad som sker. Är otroligt sugen på gränden och bio, men ska förmodligen på bio på onsdag så får nog vänta med det tills dess. Vad ska ni göra? nå roligt?


DETALJER


SNYGGT


COCO ROCHA BY GREG KADEL


GOD MORGON

Haha, såhär kul har jag haft det idag:

gif animator
Hör ingenting, ser ingenting, säger ingenting.

JEWLRY


VITT OCH MARKERADE ÖGON


MODELS JUST WANNA HAVE FUN


STILEN


SJU RÖDA ROSOR

Hur mysigt är det inte att vakna upp, gå ut till köket för att äta frukost och se en bukett med rosor? Det är nog ingen som förstår hur mkt en fin ros betyder för mig, började nämligen gråta igår när min älskling gav mig en bukett med sju röda rosor som står för jag älskar dig

Det första jag gjorde idag, förutom att beundra rosorna, var att baka en liten kladdkaka som nu står på "kylning" ;-) muuums! Annars idag så är det träning som står högst upp på schemat. Vad ska ni göra?


Min alla hjärtans dag ♥

Jag steg upp klockan 07.00 för att hinna med allt. Det första jag gjorde var att stryka duken till bordet, möblera om lite, dammsuga och diska. Sen begav jag mig hem till min mormor och morfar som så snällt skulle följa med mig och handla. Det blev mat och blom-shopping sen skyndade jag mig hem och rensade köttet och la det i marinad, samt fixade salladen. Sen skyndade jag mig återigen hem till min mormor och morfar för att hämta en gratängform. Och sen hem för att fixa det sista, då jag fick reda på att älskling redan slutat. STRESS! Jag bakade en morotskaka, gjorde potatisgratäng och skagentoast samtidigt, plus att jag var tvungen att fixa dukningen med meny och hela kitet ;-) Runt 14.30 någongång så var jag äntligen klar.

Först åt vi skagentoast i form av hjärtan, hihi. Sen åt vi huvudrätt: fläskfilé, potatisgratäng, chilibearnaisesås och sallad och slutligen blev det efterrätt - Carrotcake, chokladhjärtan och presentöppning :) Efter våran mysiga middag så kollade vi på Pearl Harbor och åt godis ♥

Det är nog ingen som förstår vilken underbar dag jag hade igår.
Det var iallafall top 5 av dom bästa dagarna i mitt liv. Tack älskling ♥

VALENTINES DAY

Idag firar jag och älskling 2 år tillsammans, hur underbart?

Har haft fullt upp hela dagen med att fixa "den perfekta middagen" åt min andra halva, så därför jag varken har hunnit uppdatera eller svarat på kommentarer så det får jag be tusen gånger om ursäkt för. Men ibland blir det ju så!

Får återkomma om min dag imorgon för nu är jag supertrött! Men slänger upp en liten bild från dagen nu tänkte jag, som en liten sneak peak ;) Sov så gott alla och hoppas ni haft en helt fantastisk Alla hjärtans dag! Puss&Kram ♥


ERIN WASSON & ALEXA CHUNG


AMERICA


MYS-SÖNDAG

Förlåt för dålig uppdatering, men idag har jag bara myst med min älskling ;-) har till och med bakat chokladbollar och gjort chokladpudding, så har lyxat till den här söndagen lite!

Vad har ni gjort? Svarar på era kommentarer imorgonbitti sötnosar! Hoppas ni haft en jätte bra helg :)


LOX LUV X ERIN WASSON


INSIDE ERIN WASSON'S CLOSET


MED MIG HEM

Plus en handväska och knästrumpor! Allt är från Gina tricot :)

VACKRA MODELLER


VÄSTERÅS

Håller på och äter en smörgås nu och ska strax gå över till Madelene som bara bor över gatan, sen ska vi in till Västerås och shoppa lite :) Har fortfarande inte bestämt mig för vad som ska ske ikväll, så får som sagt återkomma med det! Vi hörs sen :)

Haha, fråga mig inte varför jag poserar med mackan ;-)

GE MIG SOMMAR


BALMAIN ♥


SATURDAY IT IS

Lördag, lördag, underbara lördag!

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, men ska iallafall in till stan med Madelene lite senare :) Är på jakt efter en ny handväska, så hoppas på att jag ska hitta en som faller mig i smaken.

Gårdagen var jätte mysig! Jag och Madelene åt först tacos hemma hos henne, sen åkte vi vidare hem till Hanna där vi kollade på filmen It's Complicated. Filmen var lite rolig faktiskt och passade perfekt igår då jag var lite övertrött ;) Efter det åkte jag hem och mös med N :)

Får som sagt se vad som händer ikväll, får uppdatera när jag vet mer :) Vad ska ni göra?

Jag ska iallafall ta och äta frukost nu, sen duscha! Hoppas ni får en bra lördag ♥

KATE MOSS FOR LONGCHAMP SPRING 2011

by Alasdair McLellan

SMYCKEN FRÅN TOPSHOP


TOPSHOP.COM

Ryggen var så himla fin på den sista skjortan så var tvungen att visa på fram- och baksidan ;-)

INTE EN ENDA BRA BILD

Virkad tröja, Monki / Byx-leggings, Vero Moda

J-J-JAG DOG!

399:-/449:- paret från Nelly.com

COSY FRIDAY

God morgon sötnosar :)

Äntligen fredag! Eller vad säger ni? Denna dag bjuder på mys med tjejorna tsm med en film och lite gottigheter ;-) Men ska försöka hinna pussa lite på älsklingen också! Är riktigt mys-galen idag, haha!

Hoppas ni får en toppen helg! Ska se till att fixa mig lite nu :) Puss&Kram ♥


LARA BINGLE FOR OYSTER

by Stephen Ward & Georges Antoni

PAR I GRÅTT


JUST NU

Tänkte bege mig ut i "snöstormen" och handla lite, så måste tyvärr sätta på mig lite varmare kläder så får se om det blir någon hel outfit! Usch och fy vad trött jag är på vintern nu.. Vilket jag antar att jag inte är ensam om ;-)

THAT LITTLE EXTRA


DAGENS LOOK

Blus, Gina Tricot / Skinnbyxor, Zara / Silver armband, Gina Tricot

GOD MORGON!

Hoppas ni sovit gott :)

Har inte riktigt stigit upp ur sängen än, men har varit vaken sen 07, finns det något bättre än att ligga och sega i sängen?

Idag står plugg och träning högst upp på min to-do-list, skulle jätte gärna vilja kolla på N's match också, men skippade ju träningen i måndags så vill inte göra det idag med..

Ska börja fixa mig nu tänkte jag, så slänger upp en outfit-bild sen :) eller först ska jag äta frukost! Hoppas ni får en fin dag :) Kramar ♥

Bjuder på två bilder från en utekväll med M i höstas!


BEAUTIFUL YOU

Erin Wasson ♥

TRÄNINGSVÄRK!

Känner att träningsvärken smyger på sakta men säkert, så imorgon kommer jag nog inte kunna röra mig ;-) Så träningen gjorde susen igår, med andra ord!

Vi får se vad denna dag har att bjuda på, vet iallafall att jag måste plugga lite Historia men mer än så vet jag inte!

Hoppas ni får en finfin dag iaf :) Nu ska jag fortsätta äta min gröt sen duscha! Pusselipuss ♥

Bjuder på en gammal bild!

FOCUS ON THE LEGS


LITE BLANDAT

Nu ska jag bege mig till träningen!

LOOKBOOK


FASHION FADES, STYLE IS ETERNAL


KRYSSNINGEN


JUSTJA

Har ju helt glömt bort att tacka tovis för att hon utsåg mig till veckan blogg! Så ett stort TACK :D

UPPE MED TUPPEN

Uuusch, har inte kunnat sova nu på morgonen. Fick nämligen någon form av kramp i magen och som tur var så sprang min älskling, såhär på morgonkvisten, och hämtade en alvedon till mig från hans föräldrar - hur underbar? Så nu mår jag mkt bättre, men kan inte somna om för det!

Idag ska jag plugga, plugga, plugga och sen träna lite senare ikväll :) Får se om jag hittar på någonting mer!

Hoppas ni har sovit bättre än mig och får en bra tisdag :) Pusselipuss ♥

WHAT A LOVELY COUPLE

Kate Moss ♥ Johnny Depp

THE AMERICAN FLAG

gif animation creator

Rörliga bilder kan ni göra här!

IÖGONFALLANDE


GARDEROBS-INSPIRATION

En riktigt snygg garderob är aldrig fel!

IT'S ALL ABOUT THE DETAILS


DETALJER


ROBERTO CAVALLI


LÖRDAGENS

Kavaj, H&M / Spets linne, Gina Tricot / Jeans, JC / Skärp, H&M / Svarta Pumps, Nelly / Ringar, H&M

Jag är helt ruffsig i håret och ser allmänt sur ut, men det får ni ta ;)

MONDAY IT IS.

Heeej sötnosar :) Hoppas ni får en jätte bra start på veckan!

Jag börjar tyvärr denna vecka med att tvätta och städa, haha! men det är ju sånt som måste bli gjort ;) Annars så håller jag just nu på att svara på era kommentarere, det tar längre tid än man tror men är också mkt roligare än att tvätta!

Annars idag så ska jag träffa min underbara söta Erika som har kommit hem från Thailand, sen ska jag också trääänaaa (som jag har längtat!) och tråkigt nog plugga lite Historia, men men :)

Nu ska jag kila ner till tvättstugan! Återkommer efter det med en dagens från i lördags :) Puss ♥

SUNDAY

Heeej finisar :) hoppas ni haft en toppen helg!!

Förlåt för en sån dålig update, men har inte haft så mkt tid och ork.. Men tänkte kortfatta min helg lite snabbt nu:

Var ju på kryssning i fredags och den är jag supernöjd med, fick till och med med mig rengöringsgrejer hem från Clinique, helt gratis ;-) Men mer om det sen! Tog det rätt så lugnt på kryssningen men hade det skoj ändå :)

Och igår tog jag det desto lugnare men blev en utgång iallafall.. Jag och Emma bestämde oss lite i sista minuten att vi skulle gå ut och det blev ju som det blev, haha! Var ingen direkt höjdare att gå ut spiknyktra, men men ;-)

Och idag är jag jätte jätte trött, trots att jag har tagit det lugnt, men sömnen har inte riktigt varit den bästa så ska försöka lägga mig tidigt idag så tar itu med era söta kommentarer imorgon! Hoppas det är lugnt?


MODELS


DROP DEAD GORGEOUS


BAMBI ♥


BLACK AND WHITE


CRUISE

Klev upp för ett tag sen och nu känner jag mig lite smått stressad för att jag fortfarande inte är klar, men tänkte trots det försöka äta min frukost i lugn och ro ;-) Sen får jag ta stressandet efter istället, måste försöka få ihop någon bra outfit - vilket känns omöjligt just nu i stundens hetta, men men!

Vet tyvärr inte om jag kommer att kunna/hinna blogga något under tiden jag är borta, men är återigen hemma imorgon runt 19 någonting så vi får höras då! Hoppas ni får en bra start på helgen nu då :D Kommer iofs bjuda på lite förinställda inlägg men det är bara massa bilder på snyggisar ;-)

Nu tänkte jag mumsa i mig min otroligt mumsiga frukost - vanlijyoghurt med hallon och blåbär, sen två små skogaholms smörgåsar med ost! Hur gott?


FRIDAY, I'M IN LOVE


AMERICAT

Lovely ♥

MY DAY

Både min mamma och mormor har varit och hälsat på mig idag, sen hann jag inte med så mkt efter det innan det var dags att bege sig in till stan med Madelene, Madeleine och Sanne :) Väl på stan hittade jag ett par byxor på Gina som bara var tvunga att få följa med hem ;-) Efter stan blev det en sväng hem till Linda på fika och nu är jag återigen hemma!

Måste verkligen ta och packa snart, ska ju på kryssning imorgon - som jag för övrigt tror att jag har glömt att nämna?! Men iallafall så har jag inte ens börjat och har såklart ingen aning om vad jag ska ha på mig heller, men sånt brukar ju ordna sig till slut :)

Här nedan har ni lite bilder från provrummet på gina tricot.


TODAYS ME

Skinnjacka, H&M / Tröja, Gina Tricot / Byx-leggings, Vero Moda / Converse i skinn, Nilson

SOME PICS


PLAYING WITH THE CAMERA

Påsar under ögonen? Javisst!

THURSDAY

Det är tyvärr inte lika fint väder ute idag som det var igår, men ska försöka liva upp mig själv med lite shopping senare idag. Ska nämligen gå på stan med Madelene efter att hon har slutat jobbet :) Det blir nog mestadels fönstershopping för mig men har ju en liten slant kvar på mitt presentkort på gina tricot som jag tänkte ta och använda idag ;-)

Hoppas ni får en fin dag allesammans trots detta gråa väder :) Puss&Kram ♥

JESSICA HART ♥


YESTERDAY WHEN THE SUN WAS SHINING

Tänkte sammanfatta min gårdag lite snabbt:

Tog en liten promenad med Nadja till ica på dagen när solen sken som bara den, hur underbart? Vårkänslor till tusen. Hmm, sen kollade jag på 27 dresses som Lina tipsade/påminde mig om, det var en jättemysig, typisk tjejfilm! :) Runt 16 kom N hem och den resterande tiden av dagen spenderades med honom. Juuuustja, hämtade ut min nyyyya kära lilla mobil också :D såååå glaaaad! Taack mamis ♥


AROUND THE WORLD


NELLY.COM

Jag vill haaaa!

SNEAK PEAK


REDAN ONSDAG!

God morgon finisar :) Har ni sovit bra? Det har iallfall jag gjort, men kunde som vanligt inte somna om efter att N hade gått till jobbet men det kan jag leva med, hehe ;-)

Hmm, idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på?! Måste plugga, men har fortfarande inte fått veta vad jag ska plugga på så det blir ju lite svårt, men får ta itu med det lite senare! Sen tänkte jag göra klart mitt linne som jag håller på och fixar&donar med så slänger upp en bild på det sen :)

Hoppas ni får en fin dag! Pusselipuss ♥

Lite sliriga?

BEAUTIFUL GIRL ALL OVER THE WORLD


MOVIENIGHT

Nu blir det film-mys med pojken! Hörs imorgon, sov så gott ♥

TODAYS LOOK.

Sönderklippt linne, Harley Davidsson / Flätat skärp, H&M / Crocker jeans, JC / Svarta boots, DinSko.

HAHA, det går sådär att ta kort på mig själv.. Har liksom ingen bra plats att lägga kameran på!

FACES IN GREY


BEAUTIFUL MODELS


Januari 2011.

Kollat på filmerna:
- All good things, Sammys äventyr, Devil, Saw 7, Death race 2, Number 23, The Twilight Saga - New moon, Never let me go, James Bond - Goldeneye, Rush hour 2 & 3, Green street hooligans, Prinsessan och grodan, Philip Morris I love you, Just Wright, Welcome to the Rileys, Mirrors 2, Let me in, The Lottery Ticket, The fighter, Blood diamond, Takers, Invincible, Charlie and the chocolate factory och halva True Grit. Filmfantast? Javisst!

Kollat på serien:
- Cougar Town.

Läst böckerna:
- Elsas Mode och Elsas Värld och börjat läst Lauren Conrad's bok L.A Candy.

Gjort:
- Sminkat mig på Make Up Store.
- Varit på begravning.

Fester:
- Linn's födelsedagsfest med middag och utgång på Bmb.

- Tina's och Hannis Välkommen-hem-Party.
(har tyvärr inga bilder härifrån)

- Madde's förkaka med bål&vin följt av utgång på Bmb.

Shopping&Presenter:


Övrigt:
- Sökt jobb, myst ovanligt mkt med min lillesyster och ovanligt lite med N, har tränat för lite (!!), träffat mammas&pappas gemensamma barndomsvänner för första gången i mitt liv, börjat plugga Historia, köpt en kamera och gjort om kläder (bilder kommer inom kort), ätit väldigt mkt B&J-glass och druckit många koppar varm choklad och har ätit polly fast jag inte får ;) hmm, what else?

FEBRUARY 1:TH, 2011.

Det är redan en ny månad, shit! Den första månaden har gått på tok för fort och det har hänt alldeles för lite spännande grejer, vilket får bli lite av en ändring när det gäller Februari!

Idag så bjuds det på lite trevligheter, ska nämligen ut på promenad följt av fika med Emmi :) Sen tänkte jag fixa lite med några klädesplagg som jag håller på och stylar om lite. Får se om det blir någon träning senare, är otroligt sugen men min nacke säger tvärtemot :( Annars så vet jag inte vad denna dag bjuder på - kanske lite mys med N?

Har för övrigt ingen mobil för tillfället, så ni vet och sen vill jag bara tillägga att jag är tröttast i världen just nu!

Men nu måste jag hoppa in i duschen och försöka få ihop någon form av outfit för idag loooovar jag att det kommer upp bilder på det! Puss så länge och hoppas ni får en fin dag :)

Men först en liten sneak peak:


MY WEEKEND

I Fredags så tog jag det lugnt hela dagen, var förbi mamsen en sväng och hälsade på för min bror hade kommit hem från Thailand! Senare mot kvällen blev det att kolla på film med Niclas :)

Lördagen blev dessvärre inte lika lugn, har tyvärr inte så mkt minne av kvällen men under dagen så åkte jag in till västerås med familjen och handla mat, sen kom mina kusiner förbi hemma hos mig på lite tacos vilket var otroligt mysigt&trevligt!

Därefter började galenskaperna hemma hos Madelene följt av utgång på BMB. Jag låter bilderna tala för sig själv, nog för att dom är aningen censurerade men ändå! Sen vill jag bara passa på att tacka min underbara pojkvän som tog hem mig i säkert förvar - tack älskling, du är guldvärd ♥


PÅ JAKT

Just nu är jag på jakt efter ett par svarta jeans, en MC t-shirt, ankelboots, vita låga converse, en lite mer somrig poncho, USA-inspirerade shorts&linnen, ear-cuffs med fjädrar, svarta jeansshorts, halsring, brun mockajacka, vita virkade shorts, en vit virkad klänning, en stor handväska, en brun väska i mocka med fransar, mockabyxor med fransar, ett par bruna och ett par svarta boots, en ny plånbok, rouge, läppstift och nagellack i en orange-nyans och massa massa mer.

RSS 2.0