FEBRUARY 1:TH, 2011.

Det är redan en ny månad, shit! Den första månaden har gått på tok för fort och det har hänt alldeles för lite spännande grejer, vilket får bli lite av en ändring när det gäller Februari!

Idag så bjuds det på lite trevligheter, ska nämligen ut på promenad följt av fika med Emmi :) Sen tänkte jag fixa lite med några klädesplagg som jag håller på och stylar om lite. Får se om det blir någon träning senare, är otroligt sugen men min nacke säger tvärtemot :( Annars så vet jag inte vad denna dag bjuder på - kanske lite mys med N?

Har för övrigt ingen mobil för tillfället, så ni vet och sen vill jag bara tillägga att jag är tröttast i världen just nu!

Men nu måste jag hoppa in i duschen och försöka få ihop någon form av outfit för idag loooovar jag att det kommer upp bilder på det! Puss så länge och hoppas ni får en fin dag :)

Men först en liten sneak peak:


Mina kommentarer
Postat av: linaa vikken pina

Kryssning fan vad kul 24h eller?

Jag drar på kryss 10marslängtar

MondayBar kryssning.Ja d e svårt o förgylla sina dagar o hitta ett läge som känns lagom. Får ju inte bli för mycke:(Jag ska dra o sola nu och sedan möte på jobbet 13-15 sen ska jag hem till min kusin på fika + att hon ska förlänga håret på min "lilla syster"

Sen blir de pojkvänsmys:D

onsdag o torsdag har jag beredskap på jobbet... innebär att jag inte behöver jobba om d inte e så att ungdomaen jag jobbar med kommer hem från sina föräldrar för att d strular. Så gå hemma med betalning känns bra;) slipper ja jobba onsdag blir de en vända t sthlm fram o tillbaka.Ha en toppen dag gumman. Slänger in din blogg under mina länkar så jag kan följa dagligen. Gillar d jag läser!

2011-02-01 @ 08:48:30
URL: http://linaabjornemalm.blogg.se/

Kommentera mitt inlägg här:

Ditt namn?
Kom ihåg mig?

Din E-postadress? (visas bara för mig)

Din bloggadress?

Vad hade du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0