MISSING SOMEONE..


THAT MAGICAL FEELING


BARNÄNGSGATAN


JUST GIVE ME

SHOPBOP.COM

WHITEWHITEWHITE


STREETSTYLE


VALENTINO

Valentino Couture
S/S 11 Backstage

INSP


A GIFT FROM ABROAD

Min bror kom hem från Thailand i lördags och då hade han med sig ett litet paket till mig ;)
Så nu är jag tre apor rikare! Tack bror ♥

LADIES


DREAMCATCHER


RAG&BONE


TITANIC


INSPIRATION


RANDOM


DENIM


Mrs Wasson.


SNEAK PEAK

Byx-leggings, Vero Moda

FINA GREJOR FRÅN H&M.


JAG DOG LITEGRANNA

A THOUSAND FANTASIES

NEXT OBSESSION.COM


28.01.11

Min finis ♥

MY NEW THING

INDIAN-STYLE.

DOT DOT DOT


THE END OF THE DAY

Nu tänkte jag ta och borsta tänderna och tvätta av mig sminket sen mysa ner mig i sängen med älskling, som borde komma hem vilken sekund som helst, och fortsätta kolla på filmen Takers.

Hoppas ni haft en bra dag :) Kramar ♥


SMYCKEN FRÅN TOPSHOP


TOPSHOP


KATE BOSWORTH


ÄNTLIGEN!!

Nu har min kära lilla rosa (!!) kamera kommit, beställde den igår och den kom redan idag ;D det gillas starkt! Ska och hämta ut den efter jag fikat med emma, sen får vi se vad som händer&sker.

PUSS

ELLE RUSSIA


GIVENCHY SPRING 2011

Bildkälla

IN COLOR


BLACK AND WHITE


TÄNK SÅ UTTRÅKAD MAN KAN VA!

Blev lite uttråkad den sista tiden i bilen påväg hem från göteborg..

TODAYS TO-DO

TORSDAG.

Idag har jag massvis med grejer som jag vill göra - t.ex. måla i hallen, göra klart mina shorts, fota kläder som ska bort, söka jobb, laga en riktigt god middag, städa, tvätta, fixa med mina kläder som inte riktigt ligger där dom ska och sist men inte minst - gå ner med kläder i källaren.

Okej, vissa av grejerna kanske jag inte VILL göra men som tyvärr nästan är ett måste, så får se hur mkt jag hinner med idag ;)

Så nu vet ni hur kul jag ska ha, haha! Hoppas ni får en superfin dag :) PUSS ♥

HA BEGÄR!

Från BIKBOK!

SWEET DARIA


IT'S NOT TOMORROW

Idag är det tänkt som så att jag och älskling ska ha en liten shopping-dag, nog för att jag mest ska ögonshoppa men iallafall ;-) Sen får vi se vad denna dag har mer att bjuda på. Har förresten beställt en liten kamera idag, ääääntligen!! Har varit utan kamera sen Midsommar, så har känt mig väldigt tom ett tag nu, men det ska det alldeles strax, inom bara några dagar, ändras på :D

Nu tänkte jag ta och mumsa i mig någonting gott. Hoppas ni får en toppendag, för det ska jag se till att jag får! ;-)


BIMBA&LOLA


Baby, you're a FIREWORK!!


SHOPBOP.COM


MAISON MICHEL


THOSE PEPOLE


LOVELY KATE


FEELS SO FREE


WEEKDAY.COM


A LITTLE OF THIS A LITTLE OF THAT


I WANT YOU DAISY


TODAY

MÅNDAG.

Denna dag har gått åt till att söka jobb, tvätta och kolla på film. Skulle även ha tränat, men min rygg sa tyvärr nej till det. Började få ont redan förra veckan, men sen gick det över och såklart skulle det komma tillbaka idag igen och vara ännu värre :(

Nu ska jag äta lite kvällsmat med Denise. Puss ♥


GINA TRICOT

Blusar ♥

TOPSHOP


GINA TRICOT

Sand, White, Peacoat & Paradise Pink.

MODEKUNGEN.


MY WEEKEND

Min helg i helhet har varit otroligt lugn, vilket har varit jätte skönt!

Fredagen spenderades först med min lillasyster, sen blev jag bjuden på kinesmat av N och därefter blev det lite film-mys. Och i lördags kollade jag på The Town med Nadja, sen mös jag med Madde och slutligen blev det lite tv-tittande med N :) Och idag, söndag, så har jag umgåtts med N, sen städat och sysslat med andra tråkigheter.

Det var min helg, lite kortfattat sådär. Nu ska jag äta lite kvällsmat tänkte jag! Hoppas ni haft en bra helg :) Puss ♥

B&J ♥

Nu ligger jag här i sängen med min lilla B&J-glass som tröst, helt underbart! Fattas dock lite varm närhet men det får vi ta hand om lite senare :)

Nu tänkte jag ta och kika på någon utav dem 2 filmerna som jag har lyckats hitta idag. Puss&Kram ♥

NOT A SINGLE MOVE

Efter att ha varit vaken mellan 04.00-01.00 igår och gråtit ut den mesta av orken följt av 5-6 h orolig sömn i natt så har jag inte mest ork i världen idag, känner mig ganska så utpumpad på ork om jag ska vara helt ärlig. Så idag har jag tänkt att jag bara ska ligga hemma och kolla på film och knappt röra mig i fläcken så förvänta er inte så mkt uppdatering idag..

Hoppas ni får en fin fredag och en bra start på helgen :) Puss ♥

Pappa ♥

Begravningen var så himla fin igår! Så tänkte bjuda på lite bilder:

♥ Jag älskar dig Pappa ♥
† Vila i frid †

SHOES TO LOVE

Dessa skor från Nelly fick jag i julklapp av N ♥
Hur fina är dom inte?

OFF TO THE FUNERAL

Pappa ♥

A LITTLE ROADTRIP

Nu sitter jag äntligen i bilen påväg ner mot göteborg, ska bli väldigt spännande att träffa alla, vissa har jag inte träffat på evigheter och andra har jag inte träffat alls. Men tanken slår mig om och om igen - att det faktiskt är tragiskt att man ska behöva träffas under såna här omständigheter. Att det ska behöva ske såna här saker för att man äntligen ska få träffas! Men ska bli kul iallafall :)

Med tanke på att denna lilla tripp tar mellan 4-5 h, så har jag bunkrat upp med kuddar och en filt samt laddat ner massa cougar town-avsnitt som jag kan kika på om det blir lite långtråkigt ;-) Har även med mig, hör&häpna, min teoribok som jag tänkte läsa lite ur.

Vi hörs av snart igen, då jag också ska lägga upp en outfit-bild som min mamma så snällt lovat att hon ska ta på mig! Soo long ♥


IM A MESS


THE RIGHT ONES.

Tyvärr så kom inte riktigt mina fötter överens med Madelenes skor, men däremot så hittade jag det perfekta paret när jag följde med mamma in till stan en sväng.. Dom bara låg därinne på H&M och väntade på mig ;-) Det var precis såna jag letade efter och det bästa av allt är att dom passar helt perfekt till min klänning!

Bilden nedan ger inte direkt skorna någon rättvisa men det fick duga.



Nu ska jag kura ner mig i sängen med lite B&J framför en film tänkte jag, sen förhoppningsvis somna inom kort - ska nämligen upp redan vid 04.15.

Sov så gott ♥

YESTERDAY

Igår när jag var nere på stan med Emma så hittade jag den här godbiten:
Me wanna haave soooo so much!

TOPSHOP


RUBRIK


BLACK&FLAT

Än så länge har jag inte hunnit med så himla mycket, har typ bara duschat och varit hem och hämtat lite kläder&grejor. Men ska alldeles strax hem till Madelene och prova skor, för skulle behöva ha ett par lite mer platta svarta skor tills imorgon - nu har jag ju bara höga! Så får hoppas dom passar :) Efter det ska jag förbi Mami en sväng som bjuder på tacos!

Hörs lite senare! Puss ♥

SMOKEY


WEDNESDAY IT IS

Godmorgon sötnosar :-)
Denna natt är andra natten på rad som jag har sovit heela natten! Annars brukar jag alltid vakna mellan 5-10 gånger, vilket inte uppskattas för fem öre. Men nu idag känner jag mig skapligt utvilad och min rygg är mycket bättre men träningsvärken är desto värre ;-)

Idag kommer jag vara busy busy busy, så får bjuda på lite tidsinställda inlägg så ni vet vad jag pysslar med på ett ungefär!

Hoppas ni får en jätte bra dag :-) Puss&Kram ♥

PAIN

Tidigare idag när jag var på stan så blev jag helt lyrisk av alla vårkläder som har kommit in i butikerna - nog för att dom flesta butikerna fortfarande har alldeles för mkt REA-plagg och för få nyheter så blev jag på toppen-humör :-)

Med mig hem idag så fick jag iallafall en tröja och en kavaj, som visas på bilden nedan.



Och nu så är jag helt slut efter 1,5 h bodypump, så ska kura ner mig i soffan med en film som jag började kolla på igår! Plus att jag har världens ryggvärk, så känner verkligen att jag skulle behöva vila upp mig lite. Men hoppas ni sover gott inatt :) Puss ♥

STANLATATRÄNALATASOVA.

Har precis kommit hem från stan efter en shoppingvända med emma :) Det var som vanligt supertrevligt och självklart så blev det en fläskfilé à la gränden med en varm kopp choklad som efterrätt, mums!

Nu tänkte jag ladda upp inför träningspasset klockan 18 med en liten powernap och cougar town. Lägger upp bilder på dom två godbitarna som jag fick med mig hem efter träningen någon gång! Puss&Kram ♥

TRYING TO FIND A JOB.

Godmorgon mina kära läsare :)
Hoppas ni har sovit lika bra som mig, dock vaknade jag upp med lite träningsvärk men det ser jag främst som någonting positivt ;-)

Började denna dag med att söka jobb, skickade iväg min ansökan nyss! Ett plus är ju att dom hade lagt upp sin annons igår kväll, för ju tidigare man skickar in sin ansökan desto större chans är det att man får jobbet :) så nu får vi hålla tummarna, trots att det bara är ett extrajobb!

Nu tänkte jag ta och börja fixa mig.. Har lite grejer som ska hinnas med idag! Hoppas ni får en toppen-dag, Pusspuss ♥

TODAY

Denna dag har till större delen av dagen spenderats med lillsis. Vi har har varit på middag hos våran mormor, kollat på film och sen får vi ju inte glömma att vi har haft vårat första träningspass för i år - Box. Min syster, stackarn, var ju helt förstörd efter mitt pushande ;-) Men riktigt skönt att få röra på sig&svettas var det!

För övrigt så skulle jag vilja utöka min garderob med den här godingen från Modekungen.

Nu tänkte jag ta och läsa lite ur "Elsas Värld", har tyvärr inte så mkt kvar att läsa ur boken så det är ju lite tråkigt men som tur så kommer det ju en tredje utgåva :-) Och med det så säger jag också godnatt och sov så gott ♥

PICTURES


KLINGAN

Source: ElinKling.net

DOT DOT DOT


ASOS


ENSAM-MYS.

Idag får det bli en mysdag med mig själv tillsammans med Cougar town och lite rostade mackor med honung och sallad ;-) Men just nu ligger jag bara i soffan och kikar runt på lite bloggar! Så mitt lilla mys får jag skjuta upp en liten stund. Fast att ligga här med täcke, kuddar och mjukiskläder och få inspiration av alla dessa bloggerskor är ju inte helt omys det heller :-)


EMILIO PUCCI, ELLE-galan.

Source: Elle.se

YESTERDAY

Igår var det VÄLKOMMEN-HEM-PARTY för gummsorna Christina och Hanna :-) Vilket var jätte mysigt&trevligt!
Jag, Hanna, Madde och Sanne började lite smått hemma hos Madde med lite prat över ett glas vin, sedan traskade vi vidare hem till Christina där hon, hennes "man" och hennes bror var. Det dröjde inte länge innan det kom fler folk - Först kom Matilda sen Anci&hennes "man" och sist men inte minst så kom Dennis och Erik.

Tyvärr så slutade kvällen för mig, Madde och Sanne vid elva då dom andra skulle vidare till Västerås och göra stan osäker. Madde skulle nämligen upp&jobba, Sanne var hundvakt och jag hade (har!) inte råd, men hoppas dom klarade sig bra utan oss ;-)


MONKI


JACQUES DEQUEKER


RED LIPS.


ALL KINDS OF PHOTOS


Klára Kalicz

Photo: Attila Udvardi
Clothes: Klára Kalicz
Model: Zsófia C. from Trendattack

ZARA.


ASOS PUMPKIN Suede Pointed Court Shoe.

I färgerna: Mink, Black, Pale Blue & Electric Blue för 712.86:-/paret.

FRIDAY 14:TH

Our day ♥

YESTERDAY.

Jeans, BIKBOK / T-shirt, Gudrun Sjöden

H&M ♥ EVERYDAY BASICS.


Beige, Stark rosa, Mörkblå & Vit.

FEATHERS.

Sources: karmasmycken.se & cravingforstyle.blogg.se

3.1 Philip Lim.

Source: Fashiontoast.

Beautiful.


Catch up.

Det var super-mysigt att träffa Sandra. Vi pratade lite över en timma om framtiden och om hur det gick för henne i Norge och hur det gick för mig här hemma och såklart om vad för roligt som hänt senast. Allt detta över min kopp med varm choklad och hennes kopp med kaffe latte, som egentligen hade kunnat ta slut efter bara 10 min men som vi tappert satt och smutta på in i det sista. Det var väldigt skönt att få catcha upp lite ;-)

Nu tänkte jag ta och förbereda lite med maten. Idag står det kyckling och potatisgratäng på menyn, har aldrig provat den kombon tidigare så får hoppas på att det är gott :)


Moi.


THURSDAY IT IS.

God morgon på er :-) Hoppas ni har sovit bättre än mig, för jag vaknade runt 04.00 utav plogmaskinen utanför (andra eller tredje dagen på rad nu), tröttsamt vill jag lova! Och efter det har jag sovit lite till och från ända fram till 08.30 då jag istället vaknade av en riktigt hemsk mardröm :-/ Nog talat om det!

Har precis mumsat i mig lite frukost och ska alldeles strax börja fixa mig, för sen ska jag iväg på en liten fika med Sandra som är hemma i trakterna :-)

Kanske till och med kan lägga upp en outfit-bild sen men vi får se! Hoppas ni får en fin torsdag :) Pussen ♥

I'm in a hurry..

Har precis kommit ut ur duschen och vilken minut som helst kommer Nadja och plockar upp mig.. Streesss? You name it! Men tid att skriva ett litet inlägg det har jag allt ;-)

Men iallafall så ska jag och Nadja iväg på en liten fika och planera lite grejor, får hoppas allt går vägen!

Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag i detta vinterland! :-) Pusspuss ♥

One Teaspoon - Crown Street Store

The Leopard Room.
The Nautical Room.
The Black Room upstairs.
The Defender Room.
The Denim Room.
BILDBOMB.

Jacques Dequeker.


Ginatricot.com


Jeffrey Campbell, I love.


Pierre Dal Corso shooting for BAMBI Magazine.


Blogg under ombyggnad.

Här ska det renoveras.. Kommer troligen ta några dagar, men ska försöka blogga lite ändå! :-)

Wish me luck!

Nelly.


H♥M


Elin Kling for H♥M

Ni har väl inte missat det som står högst upp på blogg.se just nu? I'm totally in love!
Här kan ni se mer. Kul att min plånbok går på diet ett tag framöver :(

Fullt upp!

Att söka jobb står på plats nummero uno at todays to-do-list. Söka söka söka massvis med jobb! Sen ska jag försöka fixa lite med hemmet - städa, tvätta, bära ner grejer till källaren och fixa med garderoben.

Så idag har jag en fixar-dag! Hoppas ni får en bra och förhoppningsvis roligare dag än mig ;-) Kramar ♥

Backstage with Tommy Ton at Victoria's Secret Fashion Show 2010

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Barbie ♥ Louboutin


Dizzy.


Modekungen.


Nelly.com


Röd, svart och brun för endast 39:-/st.

Linn's B-Day ;)

Sitter här vid datorn och lyssnar på Firework med Katy Perry och kan inte låta bli att blicka tillbaka till VS-visningen, jag döööör! Lagom taggad inför kvällens bravader har man också lyckats bli ;-) Det är nämligen dags att slå klackarna i taket med tjejerna ikväll då fröken Linn ska firas!!

Ska dit om inte allför länge, ska vara på plats runt 17-17.30 någonting och det är ju ganska så snart såå börjar bli liiite smått stressad! Och sen har jag inte lyckats komma på vad jag ska ha på mig (???) för fint idag heller.. Håller iofs på och syr och donar med en byxdress från H&M som sakta men säkert ska förvandlas till en klänning, så får hoppas på att det blir bra :-) Då har jag ju iallafall någonting att ha på mig!

Men hoppas ni får en superfin lördag allihoppa! Så uppdaterar jag om kvällen imorgon :) Pussen ♥


Upp och iväg.

Nu tänkte jag ta och bege mig till ica för att köpa lite blåbärssoppa till pojken, sen ska jag förmodligen mysa ner mig i soffan och slå på en liten film :) Pusss!

Update.

I min lilla påse så gömmer det sig:

· En BLUSH i färgen Posh (mörkare i verkligheten).
Hade nog hellre velat haft någon av "Oh so fresh" eller "Apricot sorbet".
· En DUAL FOUNDATION i färgen New York.
Ville egentligen ha ett WONDER POWDER. Men är nöjd ändå :)
· En EYEPENCIL i färgen Black.
· En LIP PENCIL i färgen Russian.
Ingenting jag behöver egentligen..
· Ett LIPSTICK i färgen China red.
Skulle egentligen köpa ett läppstift i aprikos eller i beige. Men i stundens hetta så kände jag att ett rött skulle passa perfekt (???)
· En EASY COVER - Red.
Skulle egentligen ha en COVER ALL - Blue.

Så det blev inte riktigt som jag tänkt mig, men som sagt jag var ju galet stressad så det fick bli som det blev helt enkelt!

Jag fick även en liten gåva utav dem innan jag gick.. Fick "plocka" bland några inlindade små saker i en skål och vips så fick jag med mig en MICROSHADOW, i färgen Pharao, hem. Hittade tyvärr ingen sådan på Make Up Store's hemsida men that's lilfe.

Make up store..

Var och sminkade mig på Make Up Store häromdagen, ville ha en sminkning i lite bruna&aprikosa nyanser vilket jag också fick men usch så fel det blev.. Till att börja med så var ögonskuggan helt ojämn och inte alls så som jag förväntat mig att den skulle vara, sen var mascaran helt klumpig och till sist så fick jag ljusrosa glansiga läppar som inte alls passade till mina ögon som var lite brun/aprikosa med svart markering på den övre fransraden. Och inte heller till min bruna rouge som var blandad med solpuder. Nejfy säger jag bara! Men däremot så var jag helnöjd med ögonbrynen! ;D Och stressad som jag var när väl sminkningen var klar, så hann jag knappt tänka ut vad jag ville ha så det fick bli lite vad som helst tydligen..

'
Återkommer om vad som ligger i påsen om en stund, för måste äta nu innan magen kurrar ihjäl..

Min lilla myse ♥

Söt som få ♥

Och så var julen slut..

Idag tänkte jag passa på att plocka bort alla julsaker, nu när det visat sig att min lilla N har fått magsjuka :( stackare ♥ Hann inte riktigt med det igår (då man egentligen skulle ha gjort det) så det fick bli idag istället.. Annars idag så stog Lina på schemat men det blev tyvärr inte så nu när jag kanske är "smittad".. Vilket jag inte tror att jag är, men man kan ju aldrig vara säker! Ska iallafall mysa lite extra med min pingla Erika som sticker iväg till Thailand en månad imorgon. I sure will miss her!! Sen får vi helt enkelt se vad som sker :) Hoppas ni får en mysig helg allesammans, pusselipuss ♥


Vogues yngsta ansikten.

Dessa 6-åringar är dem yngsta modellerna att pryda Vogues omslag någonsin. Men inte skulle man väl kunna tro att dem bara är 6 år? Om det nu inte vore för deras "baby-faces" förstås! Dem är stylade som vuxna med deras glamourösa lockar och chignons. Dem är även sminkade med Rouge, Läppstift och blå och grön ögonskugga.

Jag vet inte heller om det är så vanligt för en 6-åring att ligga på tiger-skinn och utslängd på sängen med klänningar gjorda av top designers inga mindre än Versace, Lanvin, Gucci och YSL, smycken av Cartier, Boucheron, Bulgari och Van Cleef & Arpels  och ha sina små fötter pryda med klackskor från Balmain och Christian Louboutin. Vad tycker ni - hiss eller diss?


I adore ♥

Har kommit fram till att jag känner mig lite splittrad, men som plåster på såren så kommer nog mina tjejor Erika, Madelene och Sanne kunna göra underverk. Och om inte annat så dog jag lite när jag såg dessa boots. Så dom gjorde ju en på lite bättre humör. Som sagt dags för healing-time med girlsen nu ♥
449:- från Nelly.com

To move or not to move. I'm stuck.

Denna dag har jag inte gjort många ryck.. Har i stort sett bara varit hemma med N hela dagen! Var iofs förbi min mormor en snabbis tidigare idag och hämtade lite kläder och till min stora förvåning hade jag mer där än jag trodde så min väska som jag hade med mig räckte inte för fem öre. Så fick snyggt mosa ner det mesta i en svart soppsäck och resten i en väska och en kartong. Sen har jag även rensat ut min garderob, som verkligen behövdes, så nu har jag iallafall lite mer plats ;) Man skulle kunna säga att jag har haft en hemma-dag med mina kläder!

Just nu så håller jag på och läser uppföljaren av romanen Elsas Mode, alltså Elsas Värld samtidigt som jag smaskar i mig lite cantaloupemelon. Så så mysigt har jag det!


Karl Lagerfeld vs Blake Lively

Chanel har bekräftat, som det ryktas om, att Lively ska bli det nya ansiktet till den nya Mademoisell handbag linjen. Iiiiih, detta kan bli spännande!! Tror ni inte? ;)

Rihanna glasses.


Rihanna and Gaga style.

http://store.a-morir.com/

By Malene Birger.


H♥M

Lite smått&gott.

Looove it ♥

.
Roberto Cavalli Spring 2011 Ready-to-Wear.

New year's eve 2010/2011.

Dagen började med att fixa sig här hemma med N, sen vidare hem till Max på förfest. Där hann vi inte vara sådär jätte länge innan vi skulle hem till Elin på en trerätters-middag á la Elin, Emelie och Jennifer :)

Detta stog på menyn:

♥ Förrätt:
- Skagentoast.

♥ Huvudrätt:
- Fläskfilé med potisgratäng eller potatisklyftor och pommes frites, samt sallad, baguette och bearnaisesås.

♥ Efterrätt:
- Chokladpudding med vaniljglass, grädde, marschmallows och chokladsås.


Efter och under middagen så blev det lite "öl"-spel i olika varianter. Sen när alkoholen väl satt sina spår blev det lite mer livat - dans&ståhej. Man blev även lite mer livad framför kameran så det blev endel foton - som jag hittills inte har tagit del av tyvärr. Eller det kanske är lite tur med? Vad vet jag!

Runt tolvslaget gick vi ut och smällde lite raketer, varav "bomben" inte var så mkt bomb alls ;) haha! Efter tolvslaget har jag nog inte så mycket att säga om, men i det stora hela så tyckte jag att kvällen inte kunde bli bättre speciellt inte om man tänker på att den planerades bara två dagar i förväg. Så jag är supernöjd!


Hoppas ni hade en superbra nyårsafton ni med sötnosar ♥

Modette.se

För att uppnå känslan av ett riktigt sagosvall hår krävs en bra grund, det vill säga långt och kraftigt naturligt hår eller också fuskar du med löshår. Välj det du personligen gillar bäst av en permanent hårförlängning eller clips.

1. Tvätta håret med volymgivande shampoo och balsam. Handdukstorka och applicera saltvattenspray som ger stadga, volym och sätter grunden för dina lockar.

2. Spraya värmeskydd över hela håret och föna det rakt samtidigt som du reder ut längderna med fingrarna.

3. När håret är helt torrt är det dags att börja locka. Använd en locktång med stor, slät spole och starta ungefär fem centimeter från hårbotten. Se till att ha gott om tid på dig och jobba lugnt och metodiskt.

4. Här kommer det hemliga tricket för hållbara lockar. När en hårslinga är färdiglockad, rulla ihop den efter lockens form, fäst den med en hårklämma och låt svalna så. Fortsätt slinga för slinga.

5. När hela håret har svalnat, ta försiktigt bort hårklämmorna och skaka ut håret. Värm ett par droppar vårdande serum i handflatorna och dra genom längderna med fokus på hårtopparna. Borsta igenom hela håret och avsluta med en fixerande men elastisk hårspray som låter lockarna röra sig.

Lycka till ♥

Balmain spring 2011.

Det mesta av kollektionen.

RSS 2.0